Εργαστήρια Πληροφορικής NetL@bs

Αγαπητοί Φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στη νέα μας ιστοσελίδα και σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Τα εργαστήρια Πληροφορικής NetL@bs ανταποκρινόμενα στο γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας της ελληνικής οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας, υπόσχονται να παράσχουν ανταγωνιστικά εφόδια στους μαθητές τους, αναβαθμίζοντας το επίπεδο εκπαίδευσης  στις νέες τεχνολογίες. Η ανανέωση του προγράμματος σπουδών εξασφαλίζει την απόκτηση ενός πιστοποιητικού γνώσης το οποίο ανταποκρίνεται στις πραγματικές γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων και στις απαιτήσεις της εποχής.

Με στόχο την μετάδοση της γνώσης στον τομέα της πληροφορικής , ο μαθητής θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει όλες τις σύγχρονες παρεχόμενες υπηρεσίες του Διαδικτύου, να εκπαιδευτεί σε αυτές και να είναι σε θέση να παρακολουθεί τις νέες εξελίξεις. Η ανάγκη άλλωστε για ουσιαστική και βαθιά γνώση της ψηφιακής γλώσσας αποδεικνύεται επιτακτική προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες ευέλικτες μορφές εργασίας.

Με την επιτυχή διεξαγωγή του μαθητικού διαγωνισμού για δυο συνεχόμενες χρονιές και την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα έκθεση ιστορίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα εργαστήρια Πληροφορικής NetL@bs, απέδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη που δείξατε τα δεκαπέντε τελευταία χρόνια, ενώ απώτερος στόχος τους είναι να υπηρετούν τον τομέα της Πληροφορικής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , παρέχοντας την πληρέστερη εκπαίδευση με τη χρήση  νέων τεχνολογιών.

Σήμερα, η εκπαίδευση και η κατάρτιση των νέων , δε σχετίζεται μόνο με τις ανάγκες της τοπικής αγοράς αλλά είναι άμεσα συναρτόμενη τόσο με την εθνική όσο και με την παγκόσμια αγορά εργασίας. Η δυνατότητα χρήσης του παγκόσμιου ιστού, διευκολύνει την επαγγελματική δραστηριοποίηση σε κάθε τομέα , αποδεσμεύοντας την παράλληλα από χρονικά και γεωγραφικά όρια.

Οι εργασιακές ανάγκες των ημερών μας απαιτούν άριστα καταρτισμένους νέους στις νέες τεχνολογίες χωρίς εκπτώσεις στη μόρφωση και στην παιδεία των μαθητών. Αυτό αποτελεί και την ουσιαστική και ειλικρινή  δέσμευση μας.

Καλή εκπαιδευτική χρονιά!

Βυθούλκας Γ. Θεόδωρος

Διευθυντής Σπουδών

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates